Ledri Vula zdi të ndalet,pas Tayn-es ja cili bashkpunim po vjen.

Ledri Vula nuk di të ndalet. Para disa ditësh na ka njoftuar për një bashkpunim me kengëtaren Tayna e cila pritet te jet një super hit, por Ledri kur ja nis nuk di te ndalet. 

Behet fjalë për një bashkpunim te ri me reperin e njohur G4shi të cilin të gjithe e njohin me fam botërore. Kënga titullohet ‘That’s Mine’ dhe publikohet në datë 20 dhjetor, numerimi mbrapsh ka filluar le të presim këtë super bashkpunim nga Ledri dhe G4Shi. official.tekste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *