Mozzik dhe Loredana behen prinder ja si e shpreh ai dashurinë e tij ne këtë foto.

Mozzik është një nga reperat më të njohur ne Estraden Shqiptare. Pasi ka arritur famen muzikore për të cilen ka punuar shumë, Mozzik ditën e sotme është bërë baba për herë të parë.

Ja si e shpreh lumturin me keto fjalë:

Emri më i bukur në botë Baba!Faleminderit zot për këtë dhuratë të shënjtë! Mire se erdhe në jet Hana ime e vogel!Nuk gjëj as fjalë ta pershkruaj këtë ndjenjë,i perlotur duke puthur gruan time të dashur sot po i urok lindjen e parë,e femijet e parë. Duke e perfunduar shkrimin me disa fjalë teper të bukura.

Do ju dua sa të kem jet’ 

Stafi i Tekste kengesh i uron shume urime, të rritet e shendeteshme pran dashurise prinderore. Urime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *