Vajza nga vlora, edhe pse me karroce nuk heq dore nga studimet.

Kategoria e personave me aftësi të kufizuara ose të veçanta në Shqipëri është ndër më të nëpërkëmburat nga politikat qeveritare.

Edhe pse shpeshherë është ngritur si shqetësim mos përkushtimi ndaj tyre duke i lënë në harresë, sërish asgjë nuk ka ndryshuar.

Më poshtë do të sjellim rastin e një 19-vjeçareje vlonjate, të publikuar nga “Vloranews”, ku shpalosen problemet e saj por edhe vullneti i pashoq që karakterizon këtë vajzë.

Quhet Stelina Brakaj, 19 vjeçe, dhe studion Informatikë në shkollën Industriale Vlorë. Prej lindjes vuan nga një sëmundje e cila nuk e lejon të lëvizë, nuk e lejon të ecë me hapat e saj, por në asnjë mënyrë nuk është dhe nuk mundet të bëhet pengesë për 19-vjeçaren. Shiko më poshtë për lajmin e plotë.

Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *